March 14, 2017

Diensten

Licht

Op een evenement is licht onmisbaar! Licht is de factor dat een evenement uniek maakt. Vanuit CB-Events zorgen wij ervoor dat iedere productie tot in de details verzorgd is. Van ontwerp tot afbouw. Door onze grote kennis van de verschillende apparatuur, zullen we nooit voor verassingen komen te staan en zijn we inzetbaar op ieder evenement.

Geluid

Een goed evenement gaat gepaard met goed geluid. Een artiest kan nog zo goed zijn, als het geluid slecht versterkt wordt zal niemand het leuk vinden. Bij CB-Events zorgen we ervoor dat zowel de artiesten, het publiek en de omgeving tevreden zijn tijdens het evenement.

Ontwerp

Ieder evenement gaat gepaard met voorbereidingen en zo ook het technische aspect. Dagen, weken en soms maanden van te voren worden er al tekeningen van een evenement gemaakt. Dit kan voor verschillende aspecten zijn zoals het licht, stroomvoorzieningen en stage ontwerp. CB-Events heeft ruime ervaring met de verschillende ontwerpprogramma’s zoals:¬†WYSIWYG, Sketch-up, MA 3D, Capture visualiser.

Op – en afbouw

Een evenement waarbij techniek van toepassing is dient vaak van te voren al opgebouwd te worden. CB-Events zorgt ervoor dat uw evenement tot in de puntjes wordt opgebouwd en na afloop zo wordt afgebroken dat de locatie er weer uitziet als voorheen.